gyakran ismételt kérdések

Szőlősi Zsombor | Portré és Esküvő Fotózás Debrecen, vidéki esküvő

Naná! Viccelsz? Imádok utazni! Mindig örömmel tölt el, amikor a munkám során új helyekre juthatok el, új kalandokban vehetek részt. A legtöbb munkám Magyarország területén van, de minden évben van külföldi megkeresésem is.

Szeretsz utazni? külföldön is vállalsz fotózást?

Ha lehetőség nyílik rá, mindenképp javaslom a személyes találkozást. Ha a távolság ezt nem teszi lehetővé, akkor Skype-on igyekszem a felmerülő kérdéseiteket megválaszolni. Az esküvő előtt két héttel pedig újra átbeszéljük az esküvő pontos menetét és egy-két lényeges tudnivalót. Írjatok bátran!

Találkozhatunk veled személyesen is az esküvő előtt?

Mennyi idővel az esküvőnk dátuma előtt érdemes lefoglalnunk?

A leggyakoribb dátumok elég hamar betelnek, ezért érdemes egy évvel előre befoglalni a dátumot.

Szőlősi Zsombor | Portré és Esküvő Fotózás Debrecen, vidéki esküvő

Ezt úgy kell elképzelni, mint az esküvői fotózás amolyan főpróbáját. Gondoltatok már arra mennyivel könnyebb lenne ha nem az esküvő napján találkoznátok először a fotóssal? Mennyivel lazábban, fesztelenebbül pózolnátok, ha már előtte is megtettétek? Nekem is könnyíti a későbbi munkámat és nektek is jó lehetőség ez, hogy kipróbáljátok milyen velem együtt “dolgozni”.

Hogyan zajlik egy jegyes fotózás? Szükséges?

Szinte bármire! A fotókat nyomtathatod, megoszthatod amennyiszer akarod. Ezeket nagy felbontásban kapod meg, vízjel nélkül. Természetesen reklám céljából nem értékesítheted, nem adhatod el stock fotóként őket. Megeshet, hogy más esküvői szolgáltató igényt nyújt a fényképekre (virágkötők, rendezvényterem tulajdonosok stb.), ebben az esetben természetesen boldogan kisegítem őket! Csupán fel kell vennie velem személyesen a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a felhasználási jogokról.

Mire tudjuk felhasználni az átadott fotókat?

eddig minden tetszik!
hogy tudunk lefoglalni?

Egész egyszerű. Ideális esetben ajánlatkérés után örülnék ha találkoznánk, csak hogy megbizonyosodjunk róla, hogy jó kis csapatot fogunk tudni alkotni. Ezt kiválthatja egy jól bevált telefonhívás vagy Skype/Zoom beszélgetés is. A személyes találkozón átbeszéljük és megkötjük a szerződést, közben intézve az előleget. Ezt is kiválthatjuk digitálisan, amennyiben a személyes találkozó nehézkes.

A párom nem beszél magyarul. A fotózást alatt tudsz velünk inkább angolul kommunikálni?

Természetesen, ez egyáltalán nem jelent gondot számomra. Folyékonyan beszélek az angol mellett románul is.

Szőlősi Zsombor | Portré és Esküvő Fotózás Debrecen, vidéki esküvő

küldj üzenetet