Szőlősi Zsombor | Portré és Esküvő Fotózás Debrecen, vidéki esküvő, visszajelzések

google értékelések

Szőlősi Zsombor | Portré és Esküvő Fotózás Debrecen, vidéki esküvő visszajelzések
Szőlősi Zsombor | Portré és Esküvő Fotózás Debrecen, vidéki esküvő visszajelzések
Szőlősi Zsombor | Portfólió Jegyes és Esküvő Fotózás Debrecen, vidéki esküvő visszajelzések

évi + peti

dorka + ádám

Niki + Zsolt

A legjobb döntés volt, hogy Zsombort választottuk! Végtelenül kedves, türelmes és kreatív. A képein visszatükröződik mennyire odaadóan, precízen, lelkesen és profin áll a munkájához. Az esküvői képeink visszaadják visszaadják az este hangulatát, a kreatív fotóink zseniálisak lettek. Mindenkinek teljes szívvel ajánlhatjuk! Életünk végéig hálásak leszünk! Köszönjük szépen.

Zsomborral 2017 -ben találkoztunk első alkalommal, mikor felkértük esküvőnk, illetve jegyesfotózásunk elkészítésére. Nem voltunk azelőtt semmilyen fotózáson még, így kicsit félve és rutintalanul kezdtünk bele a munkába, ennek ellenére minden percét imádtuk. Zsombor igazi profi és mesterien tudja megörökíteni az igazán fontos pillanatokat amiket az idő elteltével, mindig könnybe lábadt szemekkel nézünk meg ismét. Mindenkinek teljes szívvel ajánlom.

Zsombortól jobb esküvői fotóst nem is választhattunk volna, maximálisan meg vagyunk elégedve. Szakmailag igényes, minden apró részletre figyel, rugalmas és a kamera előtt lámpalázas alanyokat is jól kezeli. A kreatív fotók és a szertartáson/bulin készült képek is szuperek. A vendégektől is csak dicsérő szavakat kaptunk a képekre. Rövid időn belül megkaptunk mindent, az előhívott képek csodás csomagolásban voltak.

Szőlősi Zsombor | Portré és Esküvő Fotózás Debrecen, vidéki esküvő
Szőlősi Zsombor | Portré és Esküvő Fotózás Debrecen, vidéki esküvő

Lilla + geri

aletta + gabi

A jegyes és esküvői fotóinkat készítette Zsombor. Teljes szívből tudjuk ajánlani, a megbízható, gyors munkán kívül rugalmas és segítőkész volt, a gyönyörű képekről nem is beszélve. Az esküvői fotózásnál az időjárás miatt módosítani kellett az időpontot, ami nem okozott problémát. Ezen kívül sokat segített nekünk a fotózáson, mivel nem igazán voltunk a helyzet magaslatán. Nagyon meg voltunk elégedve a munkájával. :)

Mind az esküvőn, mind a jegyes fotózáson csodálatos képek készültek, Zsombor maximálisan rugalmas, segítőkész és nagyon türelmes volt. A nyugodt, kedves személyisége nekünk is segített hogy ne izguljunk (annyira) a nagy napon. Azok a visszajelzések, amiket a többi vendégtől kaptunk, méltán alátámasztotta a véleményünket. Aki igényes, minőségi munkát szeretne bátran válassza őt!

Kreatív, Modern

Fiatalos

esküvöi

fotózás

küldj üzenetet!