2017-02-22

Tanyasi esküvő Kótajon, a Verba tanyán | Bea & István

Augusztus elején Bea és István kötötték össze életüket, melynek a Kótajban lévő Verba tanya (weboldal) lett kiválasztva az esküvő helyszínéül. Korábban Debrecen volt a jegyes fotózás helyszíne. Szerencsére esőmentes fotózás után egy nagyon családias hangulatú esküvőn és fergeteges lagzin örökítettem meg a legszebb pillanatokat.

A helyszín, Verba tanya

A vacsora és a buli nagyon hangulatos környezetben volt megtartva, ám mindezt megelőzte egy az étterem udvarán tartott fogadalom felolvasás, ami egyszere volt megható és időként humoros. Remek ráhangolódás volt ez az estére, ugyanis ez a két dolog jellemezte végig a napot. Nem is lehetne jobb bizonyíték a fantasztikus hangulatra minthogy végül maradta “zárásig” én is bulizni miután “letettem a lantot”.
Köszönöm, hogy veletek lehettem! :)

A nagy őt leginkább egy szóval tudnám leírni. A nagy ő maga a Szerelem. Amíg vakok vagyunk, és nincsenek hatalmas elvárások, addig létezik a nagy ő. Ha már ott van a levegőben az “ez sem tetszik benne, az is idegesít benne” érzés a másikkal szemben, akkor a szerelemnek annyi. Leitner Olga

Amennyiben tetszett a galéria és szeretnél árajánlatot kérni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.


Kedves párok!

Az alábbi galériában valós párok esküvőjén készült képeket találhattok. Mivel a az esküvői képek nem csak a kreatív fotókból állnak, így lényeges látni, hogy a fotós a nagy nap során hogyan dolgozik. Hogyan örökíti meg a készülődést, a szertartásokat, milyen képeket készít a buli, lakodalom során. Továbbá hogyan örökíti meg az apróbb részleteket, érzelmeket.

Ezen galériák  segítségével nagyobb betekintést tudtok nyerni munkámba,  látásmódomba és stílusomba.  Láthatjátok hogyan kísérem végig a napotok minden pillanatát. Fontosnak tartom, hogy teljes képet kapjatok arról, hogy milyen képek születnek általam a készülődés, a kreatív fotózás, a szertartások és a vacsora, buli során.

SHARE THIS STORY