2017-09-08

Meghitt esküvő a miskolci Avalon Parkban | Bori & Máté

Kivételesen szép helyszínen dolgozhattam legutóbb, ez pedig a miskolctapolcai Avalon park volt, ami nagyon természet közeli, rengeteg zöld övezet és erdő veszi körül. Nagyon örvendek, hogy találkoztam veletek és köszönöm a sok szép pillanatot.

A miskolctapolcai Avalon park, mint helyszín

Az Avalon Park kiváló választás, hiszen a Bükk szívében, a fák ölelésében
elhelyezkedő park csodálatos környezete, a természet közelsége olyan egyedülálló élményt, felejthetetlen pillanatokat és örök
emlékeket nyújt, melyekre évek múltán is örömmel gondol vissza az ember.

A kreatív fotózásról

Sokat egyeztettünk chat-en míg elérkezett a Nagy Nap így igen jól informáltan tudtunk megérkezni. Az izgalom sem tudta elrontani a kreatív fotózásukat, amit a Avalon park területén tartottunk. Végig mosolygósak voltak, kellően lazák és nagyon szerelmesek. Így könnyű dolgom volt a kicsit rosszabb fényviszonyok ellenére is. Nagyon élveztük a a fotózásukat. Azt kívánom, hogy mindig maradjatok ilyen kedves, szerető emberek!

Az ízletes ételek és a vőfély által hozott meglepetés programok mind mind sokat hozzátett az este sikeréhez. Remekül éreztük magunkat, hiába “dolgoztunk”. Köszönöm Bori és Máté, hogy veletek örülhettünk és részesei lehettünk ennek a boldog Napnak! :) Örök élmény volt Veletek ünnepelni Bori és Máté, őrizzétek meg ezt a szeretet egymás iránt míg éltek! Köszönöm, hogy engem választottatok! Amennyiben tetszett a galéria és szeretnél árajánlatot kérni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

Kedves párok!

Az alábbi galériában valós párok esküvőjén készült képeket találhattok. Mivel a az esküvői képek nem csak a kreatív fotókból állnak, így lényeges látni, hogy a fotós a nagy nap során hogyan dolgozik. Hogyan örökíti meg a készülődést, a szertartásokat, milyen képeket készít a buli, lakodalom során. Továbbá hogyan örökíti meg az apróbb részleteket, érzelmeket.

Ezen galériák  segítségével nagyobb betekintést tudtok nyerni munkámba,  látásmódomba és stílusomba.  Láthatjátok hogyan kísérem végig a napotok minden pillanatát. Fontosnak tartom, hogy teljes képet kapjatok arról, hogy milyen képek születnek általam a készülődés, a kreatív fotózás, a szertartások és a vacsora, buli során.

SHARE THIS STORY