2018-09-13

Romantikus fotózás Debrecen belvárosában | Flóra & Géza

Flóra és Géza egy hihetetlen kedves páros számomra. Debrecen belvárosában szervezett esküvőjük szervezése bizonyította, hogy nem kell kora reggeltől készülődni, hogy minden beleférjen a Nagy Napba.

Debrecen és a szakmai csapat

Jegyes fotózásuktól kezdve nagyon sokat beszélgettünk, tetszett az ismerkedésük története és persze nagy barát lettem Áronnal is, a kisfiúkkal. Maga a helyszín szuper választás volt, a Debrecen belvárosában lévő Aranybika Hotelre került a választás. A bulin a zenét és a hangulatot Pál Lajos DJ biztosította. A tortavágás után még egy utolsó program, a menyecsketánc következett. Előtte azonban még egy meglepetés tánccal készült a pár, ami egy modern koreográfia volt és amely nagy sikert aratott! A ceremóniamester Balogh István Vilmos volt, aki nagyon jó hangulatban és teljesen profin vezényelte le az eseményeket.
Kb fél kettő magasságában mi is elköszöntünk és megkezdtük utunkat haza, tudván, hogy igazán remek anyagot készítettünk egy remek párnak!
Szóval köszönöm, hogy részesei lehettem a Ti örömötöknek is és elkészíthettem ezeket az emlékképeket!
Amennyiben tetszett a galéria és szeretnél árajánlatot kérni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

Kedves párok!

Ezen galériák  segítségével nagyobb betekintést tudtok nyerni munkámba,  látásmódomba és stílusomba.  Láthatjátok hogyan kísérem végig a napotok minden pillanatát. Fontosnak tartom, hogy teljes képet kapjatok arról, hogy milyen képek születnek általam a készülődés, a kreatív fotózás, a szertartások és a vacsora, buli során.

SHARE THIS STORY