2018-02-07

Téli esküvő a Borostyán Med Hotelben | Gabica & Máté

Néha, azt gondolja az ember, hogy már semmi nem lepheti meg, egészen addig, amíg meglepődik, olyasmitől, ami hétköznapi és mégis különleges. Így történt Gabica és Máté esküvőjén is. Helyszín: Med Hotel.

Borostyán Med Hotel

Öröm volt két olyan ember őszinte pillanatait megörökíteni, akik ennyire buzgó szerelemmel és tisztelettel éreznek egymás iránt. A Borostyán Med Hotel pedig gyönyörű esküvői helyszínt biztosított. Az ízlestes ételek és a vőfély által hozott meglepetés programok mind mind sokat hozzátett az este sikeréhez. Remekül éreztük magunkat, hiába “dolgoztunk”.
Köszönöm nektek a belém vetett bizalmat és sok-sok boldogságot kívánok.
Amennyiben tetszett a galéria és szeretnél árajánlatot kérni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

Kedves Párok!

Az alábbi galériában valós párok esküvőjén készült képeket találhattok. Mivel a az esküvői képek nem csak a kreatív fotókból állnak, így lényeges látni, hogy a fotós a nagy nap során hogyan dolgozik. Hogyan örökíti meg a készülődést, a szertartásokat, milyen képeket készít a buli, lakodalom során. Továbbá hogyan örökíti meg az apróbb részleteket, érzelmeket.
Ezen galériák  segítségével nagyobb betekintést tudtok nyerni munkámba,  látásmódomba és stílusomba.  Láthatjátok hogyan kísérem végig a napotok minden pillanatát. Fontosnak tartom, hogy teljes képet kapjatok arról, hogy milyen képek születnek általam a készülődés, a kreatív fotózás, a szertartások és a vacsora, buli során.

SHARE THIS STORY