2017-06-11

Esküvő a pajtában, a nyíradonyi TB Ranch-en | Bea & Sanyi

Bea és Sanyi esküvőjük helyszínéül a gyönyörű nyíradonyi TB Ranch-et választották, ceremóniamesterük Szakál Miki volt. Az ő történetük jó pár évvel ezelőtt kezdődött.

Mindketten a miskolci egyetemre jártak. S mivel egy irányban laktak, Bea Hajdúszoboszlón, Sanyi pedig Debrecenben, általában ugyanazon a buszon utaztak. Bea már akkor felfigyelt Sanyira és kereste a szemkontaktust, de mind hiába. Egyszer úgy alakult viszont, hogy üres volt a hely mellette és mindent megtett annak érdekében, hogy Sanyi mellé üljön le. Egy közös ismerős segítségével aztán szóba is elegyedtek, aztán egy gyors IWIW üzenet váltás után elkezdődött a randevúk időszaka.
Mély beszélgetések, együtt töltött idők, aztán egy hónap múlva egy pár.
A történet további részletei sokak által ismerős lehet. Az esküvőjük napján, minden egyes pillanatban láttam, hogy ők egymásnak vannak szánva és azt kívánom, hogy olyan boldogok legyenek egymás mellett, mint ezen a napon.
Szóval köszönöm, hogy részesei lehettem a Ti örömötöknek is és elkészíthettem ezeket az emlékképeket!
Amennyiben tetszett a galéria és szeretnél árajánlatot kérni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

TB Ranch, Nyíradony

Debrecentől 17km-re, Hajdúsámson után, a 12 hektáron elterülő tanyán járunk. Itt, a város zajától messze, a béke és nyugalom szigetén valósította meg álmai otthonát Fejér Tibor és Szilágyi Mariann családjukkal együtt a dimbes-dombos, homokos utakkal és fenyvesekkel tarkított Lovas-sziget igazi magyaros, vidéki hangulatába valami mást is belecsempésszen. Az egykori szénatároló Pajta lett az Esküvők legkedveltebb színtere. Saját konyhával, frissen készült ételekkel, teljes körű vendéglátással várják a kedves vendégeket.

Szőlősi Zsombor Esküvői Fotós Debrecen
Szőlősi Zsombor Esküvői Fotós Debrecen
Szőlősi Zsombor Esküvői Fotós Debrecen

Kedves Párok!

Az alábbi galériában valós párok esküvőjén készült képeket találhattok. Mivel a az esküvői képek nem csak a kreatív fotókból állnak, így lényeges látni, hogy a fotós a nagy nap során hogyan dolgozik. Hogyan örökíti meg a készülődést, a szertartásokat, milyen képeket készít a buli, lakodalom során. Továbbá hogyan örökíti meg az apróbb részleteket, érzelmeket.

Ezen galériák  segítségével nagyobb betekintést tudtok nyerni munkámba,  látásmódomba és stílusomba.  Láthatjátok hogyan kísérem végig a napotok minden pillanatát. Fontosnak tartom, hogy teljes képet kapjatok arról, hogy milyen képek születnek általam a készülődés, a kreatív fotózás, a szertartások és a vacsora, buli során.

SHARE THIS STORY